LOAY tarjoaa jäsenilleen 20e virkistysrahaa

Ehdot: yhdessä tekemistä (ei yhdelle eikä kahdelle), taloudenhoitaja hyvittää maksetun laskun ja mukana seuraavan nimilistan (jäseniä) mukaan 20e/henkilö.

Mikäli summa ylittää 100 euroa voi laskun toimittaa suoraan LOAY:lle. Kuitenkin on ensin konsultoitava talousvastaava Mikko Lahtea sähköpostitse ( mikko.lahti@edu.lahti.fi) tulevasta tapahtumasta, jotta varmistutaan siitä, että tapahtuma on kokonaisuudessaan hyväksyttävissä. Etu on käytössä yhden kerran lukuvuodessa. Alkoholia tai materiaalihankintoja ei saa sisältyä laskuun.

Tapahtumasta täytetään lomake, joka löytyy LOAY:n kotisivujen vasemmasta sivupalkista Lomakkeet-otsikon alta. Lomake palautetaan joko sähköisesti osoitteeseen lahden.oay(ät)phnet.fi, tai postitse (tai suoraan toimistolle) osoitteeseen Lahden opettajien ammattiyhdistys ry Vuorikatu 20 B 15110 Lahti.

Yli 100 euron summien kohdalla mukaan tulee liittää lasku, mikäli halutaan, että LOAY maksaa laskun suoraan.