C A R M E N-ooppera

Olavinlinnassa tiistaina 21.7.2020 klo 19.00

Matkan reitti ti 21.7.2020 – ke 22.7.2020:

tiistaina 21.7. lähtö Lahdesta klo 8.30 -> Lappeenranta -> Kerimäki -> Savonlinnassa perillä n. klo 15.30

keskiviikkona 22.7. lähtö Savonlinnasta klo 13.00 -> Punkaharju -> Imatra -> Lahti perillä n. klo 20.30

Yöpyminen & aamiainen Savonlinnassa hotelli Pietari Kylliäisessä kahden hengen huoneessa.

Myynnissä on rajoitettu määrä yhden hengen huoneita. Nämä huoneet ovat myynnissä nimellä ”Savonlinna, 1hh”.

OOPPERAMATKAN HINTA:

· JÄSEN 225€

· EI JÄSEN 279€

· JÄSEN (yhden hengen huone) 281,50€

 

Carmen- oopperan lisäksi poikkeamme ti – ke – matkan varrella seuraaviin kohteisiin:

Lappeenrannan linnoitus (Vanha kaupunki), Lappeenrannan satama ja Lappeenrannan hiekkalinna. Lappeenrannan satamassa kahvittelumahdollisuus esim. Lehmus Roasteryllä (valittu vuoden 2018 Suomen parhaaksi paahtimoksi ja kahvilaksi) tai syödä satamakahvilassa perinteinen lappeenrantalainen Atomi- tai Vety-lihapiirakka tai kävellä kahville linnoitukseen (esim. Majurskan kahvila tai Kehruuhuone)

Matkan varrella opastettu tutustuminen maailman suurimpaan puukirkkoon Kerimäellä.

Keskiviikkona 22.7. ennen Savonlinnasta lähtöä on vapaata aikaa, jolloin on mahdollisuus tutustua omatoimisesti Savonlinnan nähtävyyksiin. Hotellin lähistöllä mm. mahdollisuus tehdä maisemaristeily kaupungin ympäri (kesto 1 – 1 ½ h), Olavinlinnan opastettu kierto, nähdä Tallisaari, Savonlinnan tori, Riihisaari, Linnakatu…

Keskiviikon paluumatkaan sisältyy käynti Punkaharjulla Taidekartano Johanna Oraksen taidenäyttelyssä sekä Johannan kesäateljeessa.

Taidenäyttelyn jälkeen ruokailemme Saimi Hoyerin luotsaamassa hotelli Punkaharjussa ”Harjun lounas” -buffetin, jonka listalta löytyy mm. Puruveden muikkua, savusärkimoussea, haukiterriiniä, muikunmätiä, palvattua possua & kuusenkerkkämajoneesia, savustettuja Puruveden muikkuja. Lopuksi herkutellaan vanilja- pannacotalla lisukkeineen…

Lounaan jälkeen matkustamme Punkaharjun maisemareittiä pitkin kohti Imatraa, jossa nähtävyyksinä Imatrankosken musiikillinen koskinäytös, Imatran Impi- veistos ja Imatran Valtionhotelli. Mahdollisuus myös käydä Virkkukoukkunen-elämysmyymälässä (kauppa jatkaa aukioloaikaansa, mikäli löytyy shoppailuporukkaa)

Matka toteutetaan, mikäli lähtijöitä on vähintään 25.

Olavinlinnan väliaikatarjoilun voi varata netissä. Lippumme ovat B-katsomossa, joten lähin väliaikatarjoilupaikka on Paksu Bastion. Muut B-katsomoa lähellä olevat paikat ovat Vesiportti ja Linnantupa.

VINKKI ! Savonlinnan ravintolat ovat jo nyt varsin varattuja ensi kesän 2020 oopperajuhlien aikaan. Mikäli haluat varata pöydän tiistai-iltapäivälle tai – illalle (21.7.) johonkin tiettyyn ravintolaan (esim. Linnakadun ravintolat Linnakrouvi, Sarastro, Mustan Virran panimobaari, Hospitzin puutarhabistro), niin varaus kannattaa tehdä mahdollisimman pian jo syksyn aikana.

ILMOITA MAKSAMISEN YHTEYDESSÄ SEURAAVAT LISÄTIEDOT:

– huonekaverisi nimi, jos on jo tiedossa

– haluatko käydä Imatralla Virkkukoukkunen-elämysmyymälässä ennen Koskinäytöstä?

Saat matkan maksettuasi sähköpostiisi oopperamatkan infopaketin ja linkkiluettelon, jotta pääset hyvissä ajoin tutustumaan matkamme kohteisiin. Lisätietoja: tiina.wallin@edu.lahti.fi

Escamillo-Aris Argiris