Tervetuloa

Lahden OAY:n

Syyskokoukseen

outi

nona

Outi Mäenpää

näyttelijä, TeM, EASEL-ohjaaja

www.outimaenpaa.com

Nona Seppä

mentori, hevoskuuntelija, medicine woman

www.horselistener.eu

  

Omana itsenä näkymiseen ja esilläoloon liittyy paljon pelkoja ja epävarmuutta. Näkymisen pelko voi rajoittaa elämää; ne asiat, joille sydän haluaisi sanoa KYLLÄ, pelko sanookin EI. Monesti myös häpeämme pelkojamme, mikä rajoittaa meitä entisestään. Entä, jos valitsisimme kohdata pelkomme sen sijaan, että sanomme ei ja olemme etenevän vuorovaikutuksen esteenä suhteessa itseemme ja toisiin. Entä, jos valitsisimme kohdata pelkomme sen sijaan, että välttelemme sitä suojaamalla itseämme kielteisyydellä.

 

Luennolla käymme läpi rakentavan vuorovaikutuksen perusteita; spontaania reagointia ja sen esteitä. Miten tunnistaa omia ja toisten ideoita, niiden hyväksymistä, sekä edelleen kehittämistä, että statusilmaisun, ja kehonkielen perusteita; tekojen, ilmeiden, eleiden, tunne- ja puheilmaisun yhteyttä ja suhdetta toiseen ihmiseen.

 

Seurahuoneelle

torstaina 20.10.2016

16.30 Ruokailu

17.20 Kokous

18 – 19.30 Outi ja Noora

Ilmoittaudu 6.10. mennessä: bit.do/syys2016